Spania | 120 de romi au plecat de la un restaurant fără să plătească!

Nu mi-a fost greu să tai două cuvinte români ( rom**i) pentru că presa nu prezintă realitatea. Știu discriminare ș.a.m.d., dar totuși merităm să avem o astfel de reclamă în afara țării? De ce trebuie să ni se facă o astfel de reclamă negativă? Eu știu că reclama este mama comerțului și plecând de aici mă întreb, ce vrem să vindem? Vă las pe voi să alegeți ce vreți să vindeți. 😉 

Din aceeași categorie mai găsiți aiciaiciaici chiar și aici 

Spania | 120 de romi au plecat de la un restaurant fără să plătească!

120 de romi au fugit de la un restaurant din Spania fără să plătească consumația, transmite corespondentul Digi24 la Madrid, Ciprian Bălțoiu. Paguba pentru micul restaurant din Bembibre, provincia Leon, se ridică la 2000 de euro. Contactată de Digi24, proprietara restaurantului a spus că este sigură că cei care au păgubit-o erau români pentru că a văzut buletinul unuia dintre ei pe care scria România și apăreau culorile roșu, galben și albastru. 


Spunând că sărbătoresc un botez, cei 120 de români au intrat în restaurant, au comandat apă, sucuri, mâncare și 30 de sticle de whisky. După ce au terminat, au luat-o la fugă către mașinile din parcare spre stupefacția ospătarilor. Aceștia au încercat să îi oprească, dar românii au amenințat că dau cu mașinile peste ei. 

 

Proprietara restaurantului a a chemat Garda civilă, dar nu au reușit să îi prindă pe niciunul dintre petrecăreți. Forțele de ordine speră ca pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere încearcă acum să îi identifice pe cei care au fugit fără să plătească. 

Anunțuri

2 gânduri despre „Spania | 120 de romi au plecat de la un restaurant fără să plătească!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s